5B9A0684.JPG

CMD stage Theater Rotterdam

Wat kan je verwachten?

Mijn naam is Peter Munne en ik ga je elke week een update geven over mijn ervaringen bij Theater Rotterdam en wat ik zoal beleef op het kantoor.

 
 

WEEK 01

09 - 13 SEP

Aantal uren gewerkt - 40 uur

Daar sta je dan voor het gebouw van theater Rotterdam. Nieuw bedrijf, nieuwe mensen, nieuwe regels en hopen dat je in een leuk team terecht komt.
Mijn naam is Peter Munne en ik ga je elke week een update geven over mijn ervaringen bij Theater Rotterdam en wat ik zoal beleef op kantoor.

 

WEEK 02
16 - 20 SEP

Aantal uren gewerkt - 40 uur

En dan zijn we alweer bij week 2! Deze week ben ik bij heel veel projecten betrokken geweest voor eigen producties van Theater Rotterdam. Zo heb ik ook deze week meegeholpen aan de nieuwe website voor welcome to our Guest house met Sofie, ben ik bij het content overleg geweest om te bespreken welke middelen we in gaan zetten om voorstellingen te promoten voor de jeugd En ben ik verder gegaan met een ontwerp maken voor een print/interactief programmaboekje voor de voorstelling eindspel.

 

WEEK 03

23 - 27 SEP

Aantal uren gewerkt - 40 uur

Langzaam maar zeker begin ik in het ritme te komen van een kantoor baantje. Om 7 uur in de ochtend ‘’fris’’ opstaan en om half 11 braaf gaan slapen heb ik eindelijk geaccepteerd. 
Deze week op kantoor heb ik weer veel dingen meegemaakt dus riemen vast!! Want ik neem jullie weer razendsnel mee door mijn week bij Theater Rotterdam!

 

WEEK 04

30 - 04 OKT

Aantal uren gewerkt - 40 uur

Het begint elke dag steeds kouder te worden…. En dan besef je dat de herfst er aankomt en je elke dag zeiknat geregend op kantoor aankomt. MAAR WE BLIJVEN POSITIEF! Ik heb dankzij dit seizoen weer een goed excuus om me de hele dag vol te proppen met warme chocolademelk en kruidnoten.

 

WEEK 05

07 - 11 OKT

Aantal uren gewerkt - 40 uur

Het lijkt of elke week steeds sneller voorbij vliegt! Dit bezige bijtje heeft deze week naast werk ook nog een concert en een premiere en heeft voor de zekerheid een selfie naar zijn ouders gestuurd zodat ze niet vergeten dat ze ook nog een zoon hebben die thuis woont ( die er nooit is ). Zijn jullie klaar voor deze geweldige blog over week 5? Here we go!

 

WEEK 06
14 - 18 OKT

Aantal uren gewerkt - 40 uur

Hoe maak je nog meer vrienden op kantoor in de herfstperiode? Heel simpel… je koopt een zak Anta Flu snoepjes en deelt deze rijkelijk uit op kantoor +1 voor de student die bij al zijn collega’s aan het slijmen is. Terwijl het album Mama Mia de musical in me oren tettert ben ik deze week heerlijk aan het werken aan o.a. mijn onderzoeksplan en de productie voor het Scapino ballet. En natuurlijk hier en daar een spoed klusje. 3…2….1….. lets go!

 

WEEK 07

21 - 25 OKT

Aantal uren gewerkt - 24 uur

7:00 uur in de ochtend… mijn wekker gaat met veel kabaal af en ik hoor het tikken van de regen op mijn dakkapel. Ik geef toe het is een heerlijk geluid als je in bed mag blijven liggen. Echter weet ik dat ik weer door dit schijt weer moet gaan fietsen naar mijn stage. Maaaaaaar op deze blog schijnt altijd de zon! Ja ik geef het toe deze zin is wel erg zoetsappig maar he! Ik moet iets verzinnen om deze blog een beetje creatief te houden.

 

WEEK 08

28 - 01 NOV

Aantal uren gewerkt - 40 uur

Dag vriendjes en vriendinnetjes daar ben ik weer met de wekelijkse update van al mijn stageavontuurtjes bij Theater Rotterdam. Het was de week van de chocotof waar je elke collega mee kan omkopen en de making of video voor de familievoorstelling Repelsteeltje en de blinde prinses.

 

WEEK 09
04-08 NOV

Aantal uren gewerkt - 24 uur

Deze week is een magische week! Waarom Peter? Leuk dat je het vraagt trouwe bloglezer. Ik heb deze week maar 3 dagen gewerkt bij theater Rotterdam en de andere 2 dagen heerlijk besteed aan een vakantietripje naar Disneyland Parijs. 
Maar Peter dat heeft toch helemaal niks te maken met je studie of werk bij theater Rotterdam? Nee dat klopt, maar ik vond het wel leuk om even te delen. Die andere drie dagen heb ik gelukkig wel nuttig kunnen besteden bij theater Rotterdam en ik heb weer een heerlijk smeuïg verhaal geschreven over week 9 bij Theater Rotterdam.

 

WEEK 10
11 - 15 NOV

Aantal uren gewerkt - 43 uur

week 10 van mijn stage! Het was weer een tjokvolle week met leuke woordspelingen, champagne, taart, werken aan het onderzoek en Nicole die creatief met een banaan en 2 avocado’s een piemel kan maken.

 

WEEK 11
18 - 22 NOV

Aantal uren gewerkt - 24 uur

En dan zijn we al weer bij week 11 helaas voor de blog wel een korte week want de donderdag en vrijdag heb ik vrij gevraagd voor een weekendje weg ( want ja lieve mensen vakantie hoort ook bij het werkleven…..toch?)

 

WEEK 12
25 - 29 NOV

Aantal uren gewerkt - 32 uur

Deze week was volgepropt met opdrachten dus zet je schrap voor een hele waslijst aan taken die ik heb uitgevoerd. Ik weet niet hoe ik het heb gedaan maar het is me toch gelukt om al deze taken te voltooien deze week.

 

Week 13 

2 - 6 DEC

aantal uren gewerkt - 8 uur

Dit is helaas een zielige week want ik lag de hele week ziek op bed. Een typisch gevalletje van de mannengriep. Je begrijpt zelf ook wel dat dit soort situaties vanuit het oogpunt van de man beschouwd worden als levensbedreigend. Gelukkig kan ik dit oplossen met een leuke collage van wat backstage foto’s die ik nog had liggen ergens. Kortom niet getreurd er zijn nog foto’s om lekker naar te koekeloeren.

 

WEEK 14 

9 - 13 DEC

Aantal uren gewerkt - 40 uur

Het is week 14 en ik begin langzaam de druk te voelen van de deadline voor mijn stageverslag.
Het is gelukkig lekker druk op kantoor en ik heb een hoop te doen maar Peter als je dit terug leest… GA AAN DAT VERSLAG BEGINNNEN JE HEB NOG MAAR 4 WEKEN!!!!!!
Het nadeel is altijd dat de opdrachten super leuk zijn die ik krijg op mijn stage en dat verslag is alles behalve leuk.

 

WEEK 15

16 - 20 DEC

Aantal uren gewerkt - 40 uur

Klink klokje klingelingeling naar buiten met dat klote ding. We zitten in de week voor kerst en ik moet eerlijk zeggen dat ik er weinig van merk. alsof de stress voor een stageverslag al niet genoeg is kom ik er nu ook achter dat ik nog maar 1 dag heb om al mijn kerstcadeaus te halen… it's the most wonderful time of the year zeggen ze dan. Welkom blij de blog van week 15!

 

WEEK 16-17
23 DEC 
03 JAN

Aantal uren gewerkt 40 uur

Deze blogpost heb ik 2 weken in een verslag gestopt in verband met de kerstvakantie. Deze Kerstvakantie was ik gewoon aanwezig op stage voor onder andere de première van repelsteeltje en nog heel veel kleine zaakjes.