Search
  • Peter Munne

Escape room Woonstad RotterdamIn leerjaar 2 van de opleiding CMD heb ik de opdracht gekregen om een product te presenteren dat ik samen met mijn team had ontworpen. Het was belangrijk om een goede indruk bij de klant achter te laten om zo uiteindelijk de pitch te kunnen winnen.


Het product wat gepresenteerd ging worden was een interactieve deurbel die communiceert met de huisbaas en andere bewoners in het pand.

Na verschillende brainstormsessies en onderzoek naar verschillende presentatie mogelijkheden heb ik gekozen voor een interactieve beleving.

Het uiteindelijke concept was een escape room. De ideale manier om een klant zo goed mogelijk een product te laten testen door een escape room te bouwen waarin ze kennis maken met het product en op een interactieve manier gelijk het product kunnen testen. Ik ben props gaan regelen en heb bij verschillende mensen de puzzels en techniek getest die verwerkt zou worden in de escape room. Toen eenmaal de techniek, licht en het geluid werkte zijn we in de ochtend gaan testen en in de middag de definitieve presentatie gaan geven aan de opdrachtgever.


Een goede eerste indruk hebben we zeker achtergelaten bij de opdrachtgever! maar helaas is er toen niet gekozen voor ons product.

#visualdesign #prototyping #game #escaperoom

116 views

©2020 by Peter Munne.